Digitalno slikanje zuba

ZU Pušaradent je opremljena savremenom radiološkom opremom koja omogućuje visoko kvalitetnu, brzu i preciznu dijagnostiku. Našim pacijentima nudimo kompletnu uslugu rendgenskog snimanja, bilo pojedinih zuba ili cijele čeljusti. Na taj način pacijent može dobiti cjelovitu uslugu na jednom mjestu, bez potrebe za odlaskom u specijalizirane ustanove.

Za slikanje zuba u ordinciji koristimo RVG senzor, kao i 3D digitalni ortopanski uređaj za dijagnostiku i liječenje. Takav pristup i način snimanja pruža nam precizniju dijagnostiku, bolju komunikaciju sa pacijentom te manju dozu zračenja pri snimanju. Zbog izuzetno niske ekspozicije, zaštita pacijenata je do četiri puta bolja nego pri klasičnom RTG snimanju.

Snimke se isporučuju na digitalnom mediju (CD-u) i na radiološkom filmu (foliji) visoke rezolucije. Prema potrebi, snimke vam možemo poslati e-mailom na vašu adresu ili drugom liječniku na analizu.

  • Digitalno slikanje zuba

  • Digitalno slikanje zuba

  • Digitalno-slikanje-zuba

    Digitalno slikanje zuba

PACIJENTI O NAMA

Po meni jedna od najboljih stomatoloških ordinacija . Imaju jako dobar tim. Sa jedne strane jako profesionalni, a sa druge strane super opusteni, tako da možete sa njima pričati o svim temama.

Nikolina S.

Sve je na visokom nivou uredjeno,čekaonica jako lijepo uređena i vodi se mnogo evidencije o higijeni jer je sve jako lijepo čisto.Ordinacija je također jako lijepo uređna,istakla bih posebno laganu muziku u pozadini za vrijeme tretmana

Teodora M.

Ako ste pomislili da iskustvo kod stomatologa može da vam donese samo bolne trenutke onda treba da posjetite Pušara Dent stomatološku ordinaciju u Laktašima

Jovana V.

Profesionalan i ljubazan pristup svakom pacijentu. Prezadovoljn uslugom. Sve preporuke

Stojče M.

RADNO VRIJEME

Pon-Pet 9:00 – 18:00
Subota 9:00 – 14:00
Nedjelja Ne radimo

GDJE SE NALAZIMO