Stomatološka ordinacija dr Pušara

Dragi pacijenti dobrodošli!
Stomatološka ordinacija “Dr Pušara” je ordinacija sa višegodišnjim iskustvom i porodičnom tradicijom. Osnovao ju je prije više od trideset godina prim.dr Mirko Pušara sa opredjeljenjem da Vam ponudimo kvalitetne a povoljne usluge i materijale.

U našoj ordinaciji pružamo usluge iz svih oblasti savremene stomatologije koja podrazumjeva preventivne procedure uklanjanja kamenca i poliranja, konzervativno zbrinjavanje karijesa i liječenje zuba (edodoncija), izrada svih vrsta mobilnih i fiksnih protetskih radova ( proteze, krunice i  mostove), usluge iz oblasti ortopedije vilica (mobilni i fiksni aparati za ispravljanje zuba, kao i mnoge druge intervencije.

Stomatološka protetika

Sa ponosom ističemo da je stomatološka ordinacija Pušara Dent naročito poznata po kvalitetnim protetskim radovima i velikom broju zadovoljnih pacijenata kojima smo upravo pomoću savremenih protetskih procedura vratili osmjeh na lice.

  • Fiksne nadoknade – krunice i mostovi

  • Mobilne nadoknade – proteze

Zubni implantati

Predstavljaju svakako najbolje rješenje u slučaju nedostatka zuba. Implantati su nadoknade u obliku šrafa, izrađene od titanijuma, koje se postavljaju u kost imitirajuci prirodni korjen izgubljenog zuba. Nakon sto kost sraste sa implantatom, na njega se postavlja odgovarajuca nadoknada.

u odnosu na ostale načine nadoknade izgubljenih zuba:

Nakon vađenja zuba kost na mjestu izgubljenog zuba vremenom iščezava. Ova pojava se sprečava samo ukoliko se na tom mjestu postavi implantat.
Ukoliko izgubljeni zub nadoknađujete sa implantatom, nije potrebno da se bruse (i na taj način oštećuju) susjedni zubi kao nosači mosta.
Vještački zubi na implantatima su fiksne nadoknade što znači da se nakon postavljanja ne vade, za razliku od proteza, te daju osjećaj sigurnosti pacijentu.
Čak i u slučaju potpune bezubosti, ako pacijent već ima protezu, implantati mogu

0
Zadovoljnih pacijenata
0
Novih pacijenata
0
Godina iskustva

Zakažite pregled

Popunite sva polja

  • DD slash MM slash YYYY