Stomatološka Protetika

Sa ponosom ističemo da je stomatološka ordinacija Pušara Dent naročito poznata po kvalitetnim protetskim radovima i velikom broju zadovoljnih…

Stomatološka ordinacija Laktaši

Dobrodošli, stomatološka ordinacija Laktaši “Dr Pušara” je ordinacija sa višegodišnjim iskustvom i porodičnom tradicijom.Osnovao ju je prije petnaestak godina primarijus dr Mirko Pušara sa opredjeljenjem da Vam ponudimo kvalitetne a povoljne usluge i materijale.

Naša stomatološka ordinacija Laktaši

Vam  pruža usluge iz svih stomatoloških grana, od preventive, popravki, ortodoncije, oralne hirurgije, protetike i implantata. Posjedujemo i vlastiti zubotehnički laboratorij, kao i aparat za digitalno slikanje zuba.Takođe posjedujemo i  vlastiti aparat za izradu bezmetalnih krunica.

Spec. ortopedije vilica

Stomatološka protetika

Sa ponosom ističemo da je stomatološka ordinacija Pušara Dent naročito poznata po kvalitetnim protetskim radovima i velikom broju zadovoljnih pacijenata kojima smo upravo pomoću savremenih protetskih procedura vratili osmjeh na lice.

  • Fiksne nadoknade – krunice i mostovi

  • Mobilne nadoknade – proteze

SAZNAJTE VIŠE

Zubni implantati

predstavljaju svakako najbolje rješenje u slučaju nedostatka zuba. Implantati su nadoknade u obliku šrafa, izrađene od titanijuma, koje se postavljaju u kost imitirajuci prirodni korjen izgubljenog zuba. Nakon sto kost sraste sa implantatom, na njega se postavlja odgovarajuca nadoknada.

u odnosu na ostale načine nadoknade izgubljenih zuba:

Nakon vađenja zuba kost na mjestu izgubljenog zuba vremenom iščezava. Ova pojava se sprečava samo ukoliko se na tom mjestu postavi implantat.
Ukoliko izgubljeni zub nadoknađujete sa implantatom, nije potrebno da se bruse (i na taj način oštećuju) susjedni zubi kao nosači mosta.
Vještački zubi na implantatima su fiksne nadoknade što znači da se nakon postavljanja ne vade, za razliku od proteza, te daju osjećaj sigurnosti pacijentu.
Čak i u slučaju potpune bezubosti, ako pacijent već ima protezu, implantati mogu

SAZNAJTE VIŠE

Klijenti o nama

0
Zadovoljnih pacijenata
0
Novih pacijenata
0
Godina iskustva

Zakažite pregled

Zakažite Vaš pregled zuba kako ne bi sebe doveli u situacije da morate da čekate!